Anar a: Menú de secció | Menú principal | Peu | Inici de la pàgina


Noticies

Premi Cavall Fort 2016

Lliurament del Premi Cavall Fort 2016

16/12/2016

Ahir, 15 de desembre, vam celebrar l'acte de lliurament del Premi Cavall Fort. El guanyador ha estat Màrius Moneo. L'acte va tenir lloc al Museu de Cultures del Món, de Barcelona i hi va intervenir el professor i divulgador científic Anton Aubanell.

 

Premi Cavall Fort 2016

El guanyador del Premi Cavall Fort 2016 és Màrius Moneo Vilalta

07/12/2016

Aquest any, el Premi reconeixia el millor recull d’articles de divulgació. En Màrius ha escrit tres articles que presenten, d’una manera original i interessant, tres grans compositors. El lliurament del Premi es farà el dia 15 de desembre al museu de les Cultures del Món.

Enllaç al pdf

Eulàlia Fargas

Adéu i gràcies, Eulàlia!

23/11/2016

La cuinera Eulàlia Fargas, autora de les receptes que hem anat proposant fins ara des de les pàgines de Cavall Fort i El Tatano, s’acomiada de les nostres revistes. Volem agrair que ens hagi convidat a cuinar receptes saboroses durant tots aquests anys.

 

Joaquim Carbó

Novembre, mes d’homenatges a Joaquim Carbó

15/11/2016

Com ja sabeu, aquest any en fa cinquanta que es va publicar La casa sota la sorra, la popular novel·la escrita per Joaquim Carbó. Aprofitant l’aniversari, durant aquest mes se celebren diferents homenatges a l'autor i a aquesta obra, tot un clàssic de la literatura juvenil catalana. Preneu nota!

 

Concurs de Laberints

Guanyadors del 1r Concurs de Laberints de la Festa dels Lectors

26/10/2016

El Grup de Lectors de Cavall Fort ens ha fet arribar els noms dels guanyadors del 1r Concurs de Laberints que va organitzar Santi Gomà per a la Festa dels Lectors.

Enllaç al pdf

Uovo Kids

Les nostres revistes, presents al festival italià Uovo Kids

20/10/2016

Cavall Fort i El Tatano viatgen fins a Itàlia! Els dies 22 i 23 d’octubre, les nostres revistes seran presents a Ouvo Kids, un festival per a infants que se celebra cada any al Museu Nacional de la Ciència i la Tecnologia de Milà.

 


Anar a: Menú de secció | Menú principal | Peu | Inici de la pàgina